Aromatherapie is een holistische therapie (lichaam en geest is één) waarbij gebruik wordt gemaakt van de genezende, helende en verzorgende werking van zeer geconcentreerde, plantaardige etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd). Aromatherapie is een hulpbron om de balans terug te vinden, om stress te verminderen, om jouw energie te ondersteunen en te versterken en om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven.

In onze “haast” cultuur is het vinden (en behouden) van je balans erg belangrijk. Stress zorgt o.a. voor een snellere veroudering van de huid, spierkrampen en meer. Een goede balans en een positieve energie is dan ook erg belangrijk om je goed te voelen waardoor je het ook weer uitstraalt.

Herken je dit? Je staat voor je gevoel altijd aan, altijd maar bezig zijn of voor anderen zorgen? Dan is deze behandeling echt iets voor jou!


Wat kun je verwachten tijdens de behandeling:

Er wordt gebruik gemaakt van een zachte aanpak. We starten de behandeling met de essentiële oliën die langs de energiemeridianen van de rug en voeten worden aangebracht om het zenuwstelsel te kalmeren, je lichaam en geest in een diepe ontspanning te brengen waardoor je ook meer in het hier en nu bent na de behandeling. Hierna krijg je een gezichtsbehandeling die ik aan kan passen naar jouw wensen. Denk bijv aan de meridian facial om nog meer te onthaasten of loop je met een huidprobleem en heb je hier hulp bij nodig? Ook geen probleem. Samen bespreken we je wensen alvorens ik start met deze behandeling.

De AromaTouch Technique ® is een aanrakingstechniek met de 100% pure etherische oliën van dōTERRA, die is ontwikkeld om de gezondheidsvoordelen van etherische oliën te maximaliseren. De techniek verbetert het zelf herstellend vermogen van het lichaam via acht oliën die elkaar versterken.

De behandeling is enorm ontspannend en zorgt voor een heerlijk gevoel van welzijn, op zowel fysiek, mentaal, als emotioneel niveau.


Waarom essentiële oliën?

Ons lichaam absorbeert essentiële oliën binnen enkele minuten via onze huid en ons reuksysteem om een therapeutisch effect te creëren. Het is daarom van cruciaal belang om de veiligste, meest pure essentiële oliën te leveren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Elke partij etherische oliën wordt telkens in onafhankelijke laboratoria getest met behulp van gaschromatografie en massaspectrometrie. Deze GCMS-tests garanderen dat alleen de bestanddelen die in de olie thuishoren aanwezig zijn en dat er geen synthetische verbindingen of verontreinigingen zijn toegevoegd of verzameld om de olie te maken. Uw gezondheid en welzijn verdienen de beste olie die beschikbaar is.


Voordelen van AromaTouch:

Een AromaTouch-sessie richt zich op het kalmeren van de fysieke en emotionele stressfactoren die het lichaam in staat stellen te ontspannen, in balans te komen en zichzelf te genezen.

De technieken die bij de behandeling worden gebruikt, zijn ontworpen om vier belangrijke gebieden holistisch aan te pakken:

  • Stressmanagement – om in balans te komen en te kalmeren.
  • Immuunsysteem – om te reinigen en te versterken.
  • Ontsteking en pijn – om te stimuleren en te verzachten.
  • Homeostase – om te stimuleren en te centreren

Net zoals:

  • Balans – voor een maandelijkse cyclus van vrouwen.

Wat is de prijs?

Deze behandeling duurt 90 minuten en kost 115,-