Hoe het te werk gaat:

Wenkbrauwen shapen

Wenkbrauwstyling is meer dan alleen epileren. Het is het bepalen van de perfecte vorm die bij jouw gezicht past.

Brow analyse

Op basis van jouw gezicht en eigen vorm van je wenkbrauwen, bepalen we de perfecte vorm en welke techniek we het beste kunnen gebruiken om dit te bereiken.

Brow shaping

We shapen je wenkbrauw in de perfecte vorm voor jouw gezicht.  Dit gebeurt door middel van waxing en tweezing (pincet).

Brow Tinting

Verven van de wenkbrauwen: Door je wenkbrauwen te verven krijgen zelfs de lichtste haartjes weer definitie. Je wenkbrauwen kleuren biedt daarom niet alleen uitkomst als je wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als je vollere wenkbrauwen wilt. Zelfs als je van nature donkere haartjes hebt kan verven een groot verschil maken. Hiermee geef je namelijk ook kleur aan de kleine, dunne blonde haartjes die je normaal niet ziet. Het resultaat zijn vollere, dikkere wenkbrauwen zonder kale plekjes!

De juiste kleur: Het is belangrijk dat de kleur van de verf past bij je huid- en haarkleur. Vaak mengen we verschillende kleuren om tot een tint de komen die het beste bij jou past. De kleur van de wenkbrauwen is de eerste dag na het verven vaak wat donkerder. Dit is heel normaal en verdwijnt vanzelf. Wenkbrauwhaartjes vernieuwen zich ongeveer elke vier weken. Hoelang de verf blijft zitten is afhankelijk van de fase waarin een haartje zit op het moment van kleuren. In de meeste gevallen heb je een hele maand plezier van je nieuwe kleur.

Wij werken met de volgende merken wenkbrauwverf: Intensive, Browtycoon en Elleebana Henna.


Persoonlijk Browplan

Heb je te veel haartjes weggehaald of ben je niet blij met de vorm van je eigen wenkbrauwen? Beautysalon Lucca zorgt met een persoonlijk browplan dat je binnen een paar behandelingen de meest perfecte wenkbrauwen krijgt. Door overtollig haar te verwijderen en haar dat nodig is lekker te laten groeien. Uiteraard haal ik al mijn foefjes uit de kast om het eindresultaat zo snel mogelijk te bereiken. Beautysalon Lucca laat jouw wenkbrauwen weer stralen!

  • Brow analyse: Op basis van jouw gezicht en eigen vorm van je wenkbrauwen, bepalen we in overleg met jou de perfecte vorm.
  • Brow stappenplan: Nu we weten in welke vorm we jouw wenkbrauwen willen krijgen, bepalen we welke techniek hier het beste bij past en welke stappen er genomen moeten worden.
  • Brow care: We geven je advies voor de verzorging van je wenkbrauwen en bijhouden van je vorm. We laten je zien hoe je dit het beste kunt doen en welke producten geschikt zijn voor jouw wenkbrauwen en huid.

Nu je er toch bent…

Wist je dat je tijdens je wenkbrauwbehandeling de volgende modules kan toevoegen?

  • Tinting Lashes – 15,-
  • Waxen kin – 15,-
  • Waxen bovenlip – 15,-
  • Waxen kin en bovenlip – 25,-

Kunnen jouw wenkbrauwen wel een Browplan gebruiken? Neem dan contact op voor meer informatie!