Bij Skinsync werken wij samen naar een gezonde, stralende huid. Alleen samen bereiken wij dit resultaat. Iedere huid (en daarbij de persoon) is uniek. Daarom is het iedere keer weer belangrijk om te bekijken wat je huid nu echt nodig heeft. Daarnaast begint een stralende huid bij een gezonde binnenkant. Ik ben van mening dat we verder moeten kijken dan alleen de buitenkant.


Hoe gaan we dat doen?

Om jouw huid te laten stralen en dit zo te behouden is er een totaal aanpak nodig. De juiste producten voor thuis, (intensieve) behandelingen, suppletie en een gezonde levensstijl zijn de key to succes! Het is voor mij erg belangrijk om in kaart te brengen wat jouw huid echt nodig heeft, dit is ieder seizoen ook weer anders. Dit is een van de redenen waarom ik graag op deze manier werk.


Behandeling op maat:

Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van tijd. Hoe lang mag de behandeling duren? Dat is makkelijk toch? Je hebt keuze uit: 60, 75 of 90 minuten. Hoe langer de behandelduur, hoe meer uitvoeringen er plaatsvinden, hoe hoger de kwaliteit van de behandeling. Tijdens deze behandelingen wordt er gewerkt aan huidverbetering. Wil je nog een stapje verder? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar het aanbod van intensieve behandelingen, hiermee gaan we nog een stap verder in het huid verbeteringsproces.


Wat kun je dan verwachten van de facials?

Ik snap dat je alsnog graag wilt weten wat er dan gebeurd tijdens de behandeling. Hoe langer de behandelduur, hoe meer uitvoeringen er plaatsvinden, hoe hoger de kwaliteit van de behandeling.

De behandeling is opgebouwd uit de volgende elementen:

  • Dubbele reiniging voor een optimaal schone huid;
  • Enzyme face buff (dieptereiniging);
  • Onzuiverheden verwijderen;
  • Wenkbrauwen waxen/modelleren (indien gewenst);
  • Masker (De masker keuze wisselt steeds, dit heeft te maken met de geboekte tijd en wat je huid nodig heeft op het moment dat je in de stoel ligt);
  • Massage tijdens het masker (indien gewenst);
  • Afsluiting met de juiste serums en crèmes.

Doordat ik werk met het prachtige merk Kalahari SkinCare is er genoeg keuze uit diverse maskers. Geen enkele behandeling is hetzelfde, ieder moment vraagt om een unieke aanpak.

Bij SKINSYNC werken wij samen naar een gezonde, stralende huid. Alleen samen bereiken wij dit resultaat.

Ga jij met mij mee op reis?


De volgende upgrades kunnen worden toegevoegd:

Heb jij naast een huidprobleem ook last van overtollig haar? of wil je graag je wenkbrauwen netjes verzorgen? Geen probleem! Deze upgrades kunnen tijdens de behandeling bijgeboekt worden.

Behandeling Prijs
Verven wimpers 7,50
Verven wenkbrauwen 7,50
Verven wimpers en wenkbrauwen 13,00
Waxen kin 7,50
Waxen bovenlip 7,50
Waxen kin en bovenlip 13,00
Bindweefselmassage gelaat 15 min 15,-

Resultaten