Hallo dames,

Naar lang denken, twijfelen, typen en toch maar weer weg halen ga ik dan nu toch echt beginnen…


Mijn eerste blog!

Ik zou beginnen om iets meer over mijzelf te vertellen voor iedereen die mij nog niet kent. Ik ben Manuela ik wordt op 22 juli 29 jaar. Ik woon samen met mijn partner en wij hebben een engelse cocker genaamd Sunny.

Sinds 2013 heb ik mijn eigen schoonheidssalon genaamt Beautysalon Lucca. In juni 2016 zijn wij verhuisd en is mijn salon van een eerste etage verplaats naar naast het huis, wij hebben de schuur omgebouwd tot een prachtige schoonheidssalon.

Bij Beautysalon Lucca kan je terecht voor gezichts en/of lichaamsbehandelingen, massage’s, wimperextensions, Elleebana Lash Lift, wenkbrauwbehandelingen, hars behandelingen en visagie.

Voor ieder wat wils!

Ik ga bloggen over verschillende onderwerpen denk aan: beauty advies, tips en trics.

Vanuit de salon hoor en zie ik veel verschillende dingen over verschillende onderwerpen. Ik vind het leuk om dit met jullie te delen, dit ga ik dan ook doen middels mijn vlogs.

Dus hebben jullie onderwerpen waar je een antwoord op wilt? Laat het mij weten en wie weet zie je jouw vraag wel voorbij komen in mijn blog!