Carboxy Therapy Masker is een masker dat helemaal “hot” is in Nederland. Het Carboxy Masker zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Een verhoogde zuurstofvoorziening is van groot belang voor de celstofwisseling. Kortom een zuurstof boost voor je huid.


De CO2 Carboxy behandeling:

De behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmasker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Hierbij kan een licht tintelend en prikkelend gevoel ontstaan op de huid. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.


Resultaten van een behandeling

CO2 Carboxy is een effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering. Het versterkt collageen en elastine (stevigheid en rekbaarheid van de huid), naast deze voordelen heeft het nog een aantal andere voordelen: De structuur van de huid verbeterd waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is Carboxy therapie effectief. Carboxy vernieuwd de huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd.


Wat houd Carboxy precies in?:

Carboxy staat voor koolstofdioxide. Koolstofdioxide is een onzichtbaar en geurloos gas. Het zit in de lucht om ons heen en in ons lichaam. Door je huid van zuurstof te voorzien, krijgt je huid een enorme boost.

De werkende stof dringt diep in de huid door en komt zelfs tot in de spierlaag, hierdoor gaan de spieren in het gezicht zich versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Oogwallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af. ABSOLUUT een sensatie om mee te maken met prachtige resultaten!


Verder:

  • Carboxy therapie is absoluut veilig voor de gevoelige en of probleem huid omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft.
  • Deze behandeling is een non-invasieve methode (zonder naalden/operaties).
  • Geschikt voor de jonge en de ouder wordende huid.

De voordelen op een rij:

  • Voorziet de huid van zuurstof
  • Kan 365 dagen in het jaar worden gedaan
  • Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
  • Geen bijwerkingen
  • Geen herstelperiode

Carboxy treatment:

  • 60 min 79,- (reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, Carboxy masker afsluitend met serum & crème)
  • 75 min 91,50 (reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren (indien gewenst), carboxy masker, bindweefsel of 2de masker aangepast aan het huidtype, afsluitend met serum & crème)

Advies:

Je kunt deze behandeling als een losstaande behandeling boeking, een boost voor je huid! Of Afhankelijk van de beoogde resultaten kan er ook een kuur geboekt worden. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. De verbetering hangt uiteraard niet alleen af van het effect zelf, maar ook van de levensstijl en verdere nazorg.

Wat een mogelijkheid zou kunnen zijn is een kuurverband van 5 behandelingen (1x per week) en daarna eens in het kwartaal bijhouden.


Resultaten