Skinsync gaat ‘out of the box’

Wist je dat meer dan 70 procent van de vrouwen nooit naar een Schoonheidsalon gaat, maar wel cosmetica koopt? Hier gaat het ook vaak bij fout. Er wordt en verkeerd advies gegeven of men koopt naar wat men denkt nodig te hebben. Daarom heb ik deze optie in het leven geroepen, speciaal voor de vrouw die geen behandeling wilt ondergaan maar wel de juiste skincare thuis wilt gebruiken. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder.


WE ARE THERE FOR YOU… ‍♀️

Herken je dat? Je loopt een drogisterij binnen om een nieuw product te kopen. Je ziet schappen vol, maar wat is nou eigenlijk goed? Wat is nou precies geschikt voor mijn huid? Heb ik eigenlijk een droge huid of toch meer vet?

Heel veel vrouwen, maar ook mannen en jongeren, hebben vaak geen idee welke producten passen bij hun huid, welke ingrediënten je er nu juist wel en welke je er juist niet in wilt hebben. Ook zien we heel vaak dat producten verkeerd worden ingezet waardoor ze eigenlijk geen of zelfs averechts effect geven. Dit wil je natuurlijk niet!

Ben jij misschien ook wel zo iemand? Heb jij geen behoefte om naar de schoonheidsspecialiste te gaan voor behandelingen, dat kan natuurlijk. Maar dat betekend niet dat je geen gebruik mag/kunt maken van mijn kennis en producten!

Bij mij kun je namelijk ook terecht voor speciale advies gesprekken. Ik hoor je denken; “Oh! Interessant”! Zeker weten! Tijdens dit gesprek kijken we wat je wensen zijn, welke producten je nu gebruikt en wat je huidconditie is, hierna stellen we samen jouw gewenste product set samen.

Heb jij een product op? Plaats je bestelling via whats-app en ik regel de rest voor je! Zo weet je wel zeker dat wat je thuis gebruikt ook het juiste is.

De producten uit mijn praktijk hebben hogere percentages aan werkstoffen dan een gemiddeld drogisterij product. Daarom pakken ze de problemen ook doeltreffend aan. De intensiteit van de werkstoffen voer ik langzaam op, ik blijf jouw huid monitoren.


Hoe werkt het precies:

Je maakt een afspraak voor het advies gesprek (huid analyse), de kosten hiervoor zijn 30,- als je besluit producten aan te schaffen wordt de 30,- in mindering gebracht of niet in rekening gebracht wanneer je meteen producten aanschaft.

Ik geef jou een passend advies over het gebruik van jouw producten zodat jij thuis lekker aan de slag kan! Daarnaast ben ik (bijna)altijd bereikbaar voor vragen of hulp op afstand, iets wat je bij een drogist natuurlijk niet hebt…

Dus, ben je te druk om te komen ontspannen of hou je er simpelweg niet van, maar wil je wel graag onze producten gebruiken? Mail of app naar info@skinsync.nl of 0623478998, dan zien we je graag in onze “winkel”

Liefs Manuela