Bij Skinsync zijn we partners in crème. Bij Skinsync werken wij samen naar een gezonde, stralende huid. Alleen samen bereiken wij dit resultaat. Samen staan we sterker! Daarom is het ook belangrijk om thuis jouw huid goed te verzorgen met de juiste producten, dit advies krijg je van mij telkens weer opnieuw. Elke huid en persoon is uniek, dus we moeten steeds opnieuw bekijken wat jouw huid echt nodig heeft.


De basis gezichtsbehandeling: een mooie start voor een gezonde huid

De standaard gezichtsbehandeling is als een feestje voor je huid! Met een dubbele reiniging, enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkies modelleren, gevolgd door een ontspannen massage en een voedend masker wordt jouw heerlijk verwend en ga je naar huis met een gezonde glow.


Wat houdt de behandeling precies in?

Met de basis gezichtsbehandeling wordt jouw huid in de watten gelegd met producten die perfect passen bij jouw huidconditie. Jij hebt de touwtjes in handen! Kies simpelweg de gewenste behandeltijd: 60 of 75 minuten. Deze behandeling is gericht op ontspanning en het verzorgen van je huid.


Waarom zou je voor deze behandeling moeten kiezen?

Ben je op zoek naar een ontspannen moment voor jezelf zonder toeters en bellen? De klassieke gezichtsbehandeling is jouw beste maatje! Het is een ontspannen moment voor jezelf terwijl je huid wordt gehydrateerd. Kortom, een gezichtsbehandeling is dé sleutel tot een gezonde en stralende huid! Ga jij met mij mee op reis?

Maar wacht, er is meer! Als je echt voor goud wilt gaan, check dan onze intensieve behandelingen de volgende stap in het huidverbeteringsproces!


Investering:

Facial 60 minuten: 60,-
Facial 75 minuten: 75,-

De volgende upgrades kunnen worden toegevoegd:

Heb jij naast een huidprobleem ook last van overtollig haar? of wil je graag je wenkbrauwen netjes verzorgen? Geen probleem! Deze upgrades kunnen tijdens de behandeling bijgeboekt worden.

Behandeling Prijs
Verven wimpers 7,50
Verven wenkbrauwen 7,50
Verven wimpers en wenkbrauwen 13,00
Waxen kin 7,50
Waxen bovenlip 7,50
Waxen kin en bovenlip 13,00
Bindweefselmassage (check de Ik & Skinsync treatment) 15,-

Resultaten