Een unieke massagetechniek!

Natural Face Lifting is een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt.

Natural Face Lifting is een door Inge Deceuninck ontwikkelde massagemethode om huidverslapping en huidveroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Met haar achtergrond als fysiotherapeute en sportinstructrice heeft zij veel kennis van botten, spieren en bindweefsel in het lichaam. Dit heeft haar een vernieuwde kijk op de huidspieren en het bindweefsel van gezicht, hals en decolleté gegeven en daarmee ook inzicht hoe het verouderingsproces kan worden omgekeerd. Samensmelting van kennis en inzichten heeft geresulteerd in een unieke massagetechniek die de huid verandert en duurzame verjonging geeft op een holistische manier.

Leuk weetje: Vanaf oktober 2023 ben ik total Academy Facial Therapist! Hier ben ik super trots op. Wat het inhoud? Ik heb alle levels die er zijn doorlopen van de bindweefsel Academy en ben op de hoogte van alle ins & outs over bindweefsel.


De beste natuurlijke anti-aging methode

Meer dan een bindweefselmassage.

Bij Natural Face Lifting wordt niet alleen gewerkt op collageen en elastine, zoals bij een bindweefselmassage. Ook de spiertonus, de stevigheid in het gezicht wordt aangepakt. We kennen helaas allemaal de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we weer opbouwen door spiertonus verhogende technieken. Ook verliezen we bij het ouder worden aan botsterkte. Versterking kunnen we stimuleren door botfricties. Daardoor behouden we een meer jeugdige vorm van het gelaat.

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren. Bovendien krijgt je huid direct een boost met eigen hyaluron(vocht), aangemaakt door de fibroblasten.

TIP! Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zelfs nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen. Zonder operationele ingreep zul je er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien. Het resultaat is een gezicht met een open blik, egale huidtint en een jongere uitstraling.


Een echte work-out voor je huid

De meeste mensen ervaren de behandeling als ontspannend echter is het een intensieve work-out en geen wellness massage. Met name de eerste behandeling kan wat gevoelig zijn. Je ondergaat een echte workout voor je huid en dit voel je na de behandeling. Je gezicht kan een beetje beurs aanvoelen, alsof je spierpijn hebt. Na een dag of 2 voelt het alweer beter en kun je weer een nieuwe behandeling ondergaan. Hoe vaker je een bindweefselmassage ondergaat hoe ontspannender het wordt.


Buccalmassage

Dé massage onder Hollywood sterren! 
Hoe werkt Buccalmassage?

Buccalmassage is dé trend op het gebied van huid verbeterende massages. Buccal betekent wang. De Buccalmassage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees en maakt deze spieren los. Het hebben van stijve spieren in het gezicht kan namelijk leiden tot een afname van collageen. Hierdoor ontstaan vervolgens huidproblemen en (vroegtijdige) huidveroudering. Doordat we de spieren los masseren krijgt het weefsel weer een zuurstof shot en worden de belangrijke processen voor de aanmaak van collageen weer op gang gebracht. Het resultaat is een gezonde, goed doorbloede huid met volume.
Voordelen buccalmassage:

 • Stimuleert de doorbloeding
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Ontspant de spieren
 • Voert afvalstoffen af
 • Verstevigt de huid
 • Lift de huid

Buccal is een ware workout voor je huid. Naarmate je deze behandeling vaker ondergaat, raakt je huid meer in conditie. Om je gezondste huid te verkrijgen mag je deze behandeling zelfs wekelijks ondergaan.

Buccalmassage is in te zetten bij:

 • Tandenknarsen
 • Oxidatieve stress
 • Hangende kaaklijn
 • Verslapte huid
 • Rimpels
 • Slecht doorbloede huid
 • Werkt preventief op huidveroudering
 • Verhoogt de zuurstofvoorziening in de huid voor een gezonde huid

Resultaten Natural Face Lifting:


Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het is mogelijk om de bindweefselmassage los te boeken, je ziet namelijk met een behandeling al verschil. Ga jij voor resultaat? Dan raad ik je aan een kuur af te nemen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en je leeftijd. Voor een optimaal resultaat zijn tussen de 5 en 15 behandelingen in kuurverband nodig. De behandelingen vinden idealiter 2 x per week plaats. Net zoals bij sporten, bereik je pas resultaat als je meerdere malen per week een workout doet.

Natural Face Lifting start met een uitgebreide Wrinkle en Contour Analyse. Tijdens de gespecialiseerde huidanalyse kan ik precies zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, de handmatige bindweefsel-massagebehandeling geeft mij een goed beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt zij snel? Of reageert de huid wat langzamer en is een rustige opbouw wenselijk? Daarna kan ik bepalen welk behandelplan de beste keuze is. Een richtlijn is tot 35 jaar 5 behandelingen, tot 45 jaar 10 behandelingen en vanaf 45 jaar 15 behandelingen.

Om het behaalde resultaat op de lange termijn vast te houden, is het van belang dat je na de kuur regelmatig een onderhoudsbehandeling ondergaat. Elke 4 weken is ideaal. We bekijken samen wat voor jou het beste is en wat voor jou zowel qua tijd als budget haalbaar is.

Al na één behandeling heeft je huid een frisse uitstraling en het resultaat wordt steeds beter gedurende de kuur. Ik adviseer je graag wat het beste resultaat geeft bij jouw huid!


Uitleg over de diverse bindweefselmassages:

 • Wrinkle en Contour Analyse:
  • Tijdens de gespecialiseerde huidanalyse kan ik precies zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, de handmatige bindweefsel-massagebehandeling geeft mij een goed beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt zij snel? Of reageert de huid wat langzamer en is een rustige opbouw wenselijk? Daarna kan ik bepalen welk behandelplan de beste keuze is. Al na één behandeling heeft je huid een frisse uitstraling en het resultaat wordt steeds beter gedurende de kuur. Ik adviseer je graag wat het beste resultaat geeft bij jouw huid!
 • Natural Face Lifting:
  • In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren, wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Bovendien krijgt de huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven zelfs nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen.
 • Tone Booster:
  • Tone booster is een techniek die zich focust op het spierweefsel van het gelaat. Door de krachtige massagegrepen (welke uniek zijn) wordt de spiertonus van het gelaat verhoogd. De huid die vastzit aan onze gezichtsspieren reageert hier uitermate goed op! De tonus verhogen geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat, gezichtscontouren verstevigen, worden gelift en de oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijk frisse blik in het gezicht. De massage kan als een op zichzelf staande behandeling worden gereserveerd of in combinatie met een behandeling. Ook is deze behandeling heel mooi te combineren met een Collagen Booster massage.
 • Collagen Booster:
  • De Collagen Booster Massage is een krachtige massage van het bindweefsel. Als deze intensief wordt gemasseerd, wordt de aanmaak van het collageen en de elastine gestimuleerd, wat zorgt voor het opvullen van rimpeltjes en een vollere, meer stevige huid. Tevens wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, dit is erg belangrijk omdat er op deze manier meer zuurstof wordt aangevoerd en meer voedingsstoffen worden opgenomen door je huid. Doordat ook de aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleerd wordt je huid van binnenuit voorzien van meer vocht. Na de behandeling zul je direct zien dat je huid er voller uit ziet.
 • Advance face lifting:
  • Het Advanced face lifting pakt de gelaatscontouren aan op een geavanceerde manier een evolutie van de reeds gekende technieken. We behandelen per gelaatszone, intens en met medewerking van de klant. Ook valt de buccalmassage onder deze module. De Buccalmassage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees en maakt deze spieren los.

Wat is de prijs?

Ben je nog niet bekend bij Skinsync en met bindweefsel?
Dan starten we altijd met een intake gesprek en een bindweefselmassage van ongeveer 45 – 60 min: 115,-

Daarna:

Bindweefsel massage 30 minuten: 45,-
Bindweefsel massage 45 minuten: 59,-
Bindweefsel massage 60 minuten: 79,-

Er is veel vraag naar een combinatie van een behandeling en bindweefsel, hier geef ik graag gehoor aan. Wil jij genieten van een behandeling en tevens een stukje bindweefsel bij in je behandeling hebben? Dan kan dat vanaf nu!
Intensieve facial 60 min: 75,-
Intensieve facial 75 min: 90,-
Intensieve facial 90 min: 115,-

Kuur:

Na het intake gesprek zijn je wensen duidelijk, de kuur wordt op maat voor je gemaakt zodat jij altijd een persoonlijk plan hebt om tot de beste resultaten te komen.

Wil jij dit ervaren? Kom kennis maken met deze prachtige technieken en ervaar het zelf!