Een unieke massagetechniek!

Natural Face Lifting is een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt.

Natural Face Lifting is een door Inge Deceuninck ontwikkelde massagemethode om huidverslapping en huidveroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Met haar achtergrond als fysiotherapeute en sportinstructrice heeft zij veel kennis van botten, spieren en bindweefsel in het lichaam. Dit heeft haar een vernieuwde kijk op de huidspieren en het bindweefsel van gezicht, hals en decolleté gegeven en daarmee ook inzicht hoe het verouderingsproces kan worden omgekeerd. Samensmelting van kennis en inzichten heeft geresulteerd in een unieke massagetechniek die de huid verandert en duurzame verjonging geeft op een holistische manier.


De beste natuurlijke anti-aging methode

Meer dan een bindweefselmassage.

Bij Natural Face Lifting wordt niet alleen gewerkt op collageen en elastine, zoals bij een bindweefselmassage. Ook de spiertonus, de stevigheid in het gezicht wordt aangepakt. We kennen helaas allemaal de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we weer opbouwen door spiertonus verhogende technieken. Ook verliezen we bij het ouder worden aan botsterkte. Versterking kunnen we stimuleren door botfricties. Daardoor behouden we een meer jeugdige vorm van het gelaat.

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren. Bovendien krijgt je huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten.

TIP! Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zelfs nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen. Zonder operationele ingreep zul je er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien. Het resultaat is een gezicht met een open blik, egale huidtint en een jongere uitstraling.


Een echte work-out voor je huid

Workout voor je huid

De meeste mensen ervaren de behandeling wel als ontspannend echter is het een intensieve workout en geen wellness massage. Met name de eerste behandeling kan wat gevoelig zijn. Je ondergaat een echte workout voor je huid en zo voelt het ook na de behandeling. Je gezicht kan een beetje beurs aanvoelen, alsof je spierpijn hebt. Na een dag of 2 voelt het alweer beter en kun je weer een nieuwe behandeling ondergaan.

Het is mogelijk om de bindweefsel los te boeken, je ziet namelijk met een behandeling al verschil, wil je meer? Dan raad ik je aan een kuur af te nemen. De kuur kan bestaan uit 5, 10 of 15 behandelingen. De behandelingen vinden idealiter 2 x per week plaats. Net zoals bij sporten, bereik je pas resultaat als je meerdere malen per week een workout doet. Om het behaalde resultaat op de lange termijn vast te houden, is het van belang dat je na de kuur regelmatig een onderhoudsbehandeling ondergaat. Elke 4 weken is ideaal. We bekijken samen wat voor jou het beste is en wat voor jou zowel qua tijd als budget haalbaar is.


Resultaten Natural Face Lifting:

 • Oogcontouren worden gladder
 • Je huid oogt strakker en elastischer
 • Je huid ziet er frisser en egaler uit
 • Verzakkingen worden gelift
 • Betere doorbloeding van je huid en gelaatsspieren
 • Hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
 • Gelaatscontouren verstrakken
 • Vochtophopingen (bijvoorbeeld rond de ogen) verdwijnen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en je leeftijd. Voor een optimaal resultaat zijn tussen de 5 en 15 behandelingen in kuurverband nodig.

Natural Face Lifting start met een uitgebreide Wrinkle en Contour Analyse. Tijdens de gespecialiseerde huidanalyse kan ik precies zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, de handmatige bindweefsel-massagebehandeling geeft mij een goed beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt zij snel? Of reageert de huid wat langzamer en is een rustige opbouw wenselijk? Daarna kan ik bepalen welk behandelplan de beste keuze is. Een richtlijn is tot 35 jaar 5 behandelingen, tot 45 jaar 10 behandelingen en vanaf 45 jaar 15 behandelingen.

Al na één behandeling heeft je huid een frisse uitstraling en het resultaat wordt steeds beter gedurende de kuur. Ik adviseer je graag wat het beste resultaat geeft bij jouw huid!


Uitleg over de diverse bindweefselmassages:

 • Wrinkle en Contour Analyse:
  • Tijdens de gespecialiseerde huidanalyse kan ik precies zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, de handmatige bindweefsel-massagebehandeling geeft mij een goed beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt zij snel? Of reageert de huid wat langzamer en is een rustige opbouw wenselijk? Daarna kan ik bepalen welk behandelplan de beste keuze is. Al na één behandeling heeft je huid een frisse uitstraling en het resultaat wordt steeds beter gedurende de kuur. Ik adviseer je graag wat het beste resultaat geeft bij jouw huid!
 • Natural Face Lifting:
  • In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren, wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Bovendien krijgt de huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven zelfs nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen.
 • Tone Booster:
  • Tone booster is een techniek die zich focust op het spierweefsel van het gelaat. Door de krachtige massagegrepen (welke uniek zijn) wordt de spiertonus van het gelaat verhoogd. De huid die vastzit aan onze gezichtsspieren reageert hier uitermate goed op! De tonus verhogen geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat, gezichtscontouren verstevigen, worden gelift en de oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijk frisse blik in het gezicht. De massage kan als een op zichzelf staande behandeling worden gereserveerd of in combinatie met een behandeling. Ook is deze behandeling heel mooi te combineren met een Collagen Booster massage.
 • Collagen Booster:
  • De Collagen Booster Massage is een krachtige massage van het bindweefsel. Als deze intensief wordt gemasseerd, wordt de aanmaak van het collageen en de elastine gestimuleerd, wat zorgt voor het opvullen van rimpeltjes en een vollere, meer stevige huid. Tevens wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, dit is erg belangrijk omdat er op deze manier meer zuurstof wordt aangevoerd en meer voedingsstoffen worden opgenomen door je huid. Doordat ook de aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleerd wordt je huid van binnenuit voorzien van meer vocht. Na de behandeling zul je direct zien dat je huid er voller uit ziet.