Skinsync betekent huidverbetering en een aanpak op maat. Elke huid is uniek, daarom bestaan er in mijn praktijk geen “standaard” huidbehandelingen. Bij Skinsync zijn we ook partners in Crème. Op naar een gezonde en stralende huid. Samen staan we namelijk sterker!

Heb jij last van een huidprobleem? Bijv: Rosacea, couperose, droge huid, huidverslapping, vette huid of pigment? Dan is het wellicht nuttig om eens verder te kijken dan alleen de buitenkant. Een gezonde binnenkant is de ultieme make-over voor een stralende buitenkant. Bij Skinsync kijken we dan ook verder dan alleen de buitenkant, ik wil dat je je van binnenuit ook goed voelt.


Behandeling op maat:

Om ervoor te zorgen dat jouw huid blijft stralen, is een allesomvattende benadering nodig. De juiste producten voor thuis, huid verbeterende behandelingen en suppletie daar waar nodig. Laten we een gezonde levensstijl ook niet vergeten. Dit zijn de succesformules naar een gezonde huid. Geen een huid is hetzelfde en elk seizoen heeft andere noden, dus het is cruciaal om jouw huidbehoeften nauwkeurig in kaart te brengen.


Ik & skinsync Treatment:

Jij hebt de touwtjes in handen! Kies simpelweg de gewenste behandeltijd: 60, 75 of 90 minuten. Hoe meer minuten, hoe meer magie plaatsvind, hoe meer je huid zal stralen. De behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huid middels huid verbeterende producten en bindweefselmassage.

Behandeling opties & investering:

  • Ik & Skinsync Facial Treatment 60 min 75,-
  • Ik & Skinsync Facial Treatment 75 min 90,-
  • Ik & Skinsync Facial Treatment 90 min 115,-

Wat kun je dan verwachten van de facials?

Ik snap dat je alsnog graag wilt weten wat er dan gebeurt tijdens de behandeling. Hieronder vind je een indicatie van wat er plaats gaat vinden.

De behandeling is opgebouwd uit de volgende elementen:

  • Dubbele reiniging voor een optimaal schone huid;
  • Enzyme face buff (dieptereiniging);
  • Onzuiverheden verwijderen;
  • Masker (De masker keuze wisselt steeds, dit heeft te maken met de geboekte tijd en wat je huid nodig heeft op het moment dat je in de stoel ligt);
  • Massage tijdens het masker (indien gewenst);
  • Bindweefselmassage (tijdsduur is afhankelijk van de geboekte tijd)
  • Afsluiting met de juiste serums en crèmes.

De behandeling is exclusief wenkbrauwstyling en/of waxen van kin en bovenlip, maar dit kan worden toegevoegd tegen een kleine meerprijs. Met het geweldige merk Kalahari SkinCare is er altijd een juist product voor jouw huid. Geen routineklus hier; elke sessie is een nieuw avontuur op weg naar een stralende, gezonde huid. Bij Skinsync werken we samen aan jouw huiddoelen.

Durf jij deze reis met mij aan?

Liefs,
Jouw huidspecialiste

Manuela


Resultaten: