Een drukpunt techniek die de meridianen van het gelaat met het lichaam verbindt, dit geeft een openend en liftend effect in het gelaat en een zeer ontspannend gevoel. De Meridian Facial is een zachte huid verbeterende techniek. Een doffe en futloze huid krijgt een onmiddellijke boost, overactieve zone’s in het gelaat zoals Acne of rosacea kalmeren en vinden rust.


Herken je dit? Je staat voor je gevoel altijd aan, altijd maar bezig zijn of voor anderen zorgen?

In onze “haast” cultuur is het vinden (en behouden) van je balans erg belangrijk. Stress zorgt helaas voor een snellere veroudering van de huid. Een goede balans en een positieve energie is dan ook erg belangrijk om je goed te voelen waardoor je het ook weer uitstraalt.

Het is een heerlijke ontspannen behandeling die een vermoeid en weinig of slecht doorbloed gelaat zal opfrissen. Daarbij kunnen we ook dempend werken bij een overactieve huid, denk hierbij aan ontstekingen in de huid (acne, couperose, rosacea, eczeem). Het helpt de huidbalans weer te vinden waardoor je een ontsteking makkelijker onder controle krijgt en van daaruit kunnen we verder huid verbeterend gaan werken. Onderdeel van Meridian Facial is een lymfemassage, deze wordt uitgevoerd met zachte borstels. Het lymfesysteem wordt hierbij geprikkeld wat de afvoer van afvalstoffen, de natuurlijke hydratatie stimuleert en het immuunsysteem versterkt.


Hoe het werkt:

In ons lichaam bevinden zich naast bloedvaten en het lymfesysteem ook een meridiaan systeem, ook wel energiebanen of Sen-lijnen genoemd. Wij hebben 12 belangrijke hoofd meridianen, allemaal beginnen of eindigen ze in de tenen of vingers. Ze zijn verbonden met diverse organen in ons lichaam, bijvoorbeeld de blaasmeridiaan, dunne darm meridiaan of de hartmeridiaan. In zo’n meridiaan kunnen blokkades ontstaan, ze werken dan niet lekker meer en geven de energie niet goed meer door.

Meridian Facial stimuleert het metabolisme via het autonome zenuwstelsel. Het richt zich op de zones van de 5 energie-elementen (water, vuur, hout, metaal, aarde) en meridiaan-drukpunten in het gelaat, het hoofd, de nek, de schouders en het decolleté. Door de meridianen te masseren gaan de meridianen banen weer ‘open’.


De behandeling staat in het teken van volledige ontspanning en is op de volgende manier opgebouwd:

  • Reinigende kwasten massage
  • Ampul massage
  • Meridian massage
  • Drukpunt massage
  • Ampul massage
  • Eindcrème massage

Na deze 90 minuten heb je een heerlijk zachte huid met een hele mooi glow, je lichaam en geest zijn weer een. Je verdient het om je goed te voelen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de kracht van ontspanning en investeer in je welzijn!


Investering:

90 minuten 115,-


Meridian Facial is een zusje van de manuele technieken zoals; Natural Face Lifting, Tone Booster, Collagen Booster. Deze intensieve behandeltechnieken zijn gericht op zichtbare resultaten, op korte- of middellange termijn. Meridian Facial en Lymfedrainage zijn veel zachtere technieken die toelaten om een verloren balans weer terug te vinden.

Liefs,
Jouw huidspecialiste

Manuela